Sponsors van MTBcupZH

j

                Als fietsliefhebbers horen we al regelmatig dat bij een wedstrijd of toertocht waardevolle fietsen worden gestolen, en nu is het zelfs op de landelijke radio en televisie onderwerp van afgunst en discussie. April 2018 nog werden bij de Amstel Gold Race meerdere fietsen gestolen. De Safeman is daarvoor de ideale oplossing. Het is een mooi, klein, licht, en degelijk slot dat de gelegenheidsdief op afstand moet houden, zodat jij je fiets met een gerust hart even kan achterlaten. Ideaal voor ons mountainbikers! De Safeman heeft een 4 mm dikke staalkabel daarmee onderscheidt hij zich van andere compacte sloten. Niet met een kniptangetje door te knippen dus! Als deelnemer en ook als bezoeker van MTBcupZH  in 2024 krijg je ook dit jaar weer 15% korting op de aanschaf van je eigen Safeman! Gebruik kortingscode “mtbcupzh” en je korting wordt automatisch berekend. Meer informatie www.safeman.nl.

 

                                                                                                                                                                                                         Bike-Experlogo-bike-expertsts is de fietsenwinkel van Den Haag. Je kan er terecht voor je onderhoud, je onderdelen, kleding, accesoires, voeding, en nog veel meer. Belangrijkst is de sfeer, die is ongedwongen en persoonlijk. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor advies over en verkoop van iedere sportieve fiets! Meer informatie www.bike-x.nl.

 

logo-MTBFUN

MTBFUN.nl verzorgt clinics, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes op maat en op locatie. Fred Korevaar is gediplomeerd NTFU fietssportinstructeur en hij kan u een geweldig leuke activiteit bieden. Een activiteit die naast leuk en gezellig ook nog eens leerzaam, veilig en sportief is. Hij kan naar de locatie van voorkeur komen met zijn trailer vol goed onderhouden fietsen. Echt een aanrader. informatie: [email protected].
Deelnemers van MTBcupZH krijgen 10% korting op een boeking van een kinderfeestje bij MTBFUN. De korting is te verkrijgen door de vermelding van MTBCUP bij de boeking van een kinderfeestje. Meer informatie www.mtbfun.nl.

 

 

logo_PBS

ProBikeSticker produceert en levert naamstickers van zeer hoge kwaliteit. Met naamstickers van ProBikeStickers ben je altijd herkenbaar en geef je je materiaal een persoonlijk tintje. Deze naamstickers zijn verkrijgbaar is vele vormen en maten, en ook custom is mogelijk! Als deelnemer van onze Mtbcup mogen jullie met kortingscode ‘MTBCUPZH’ een sticker set bestellen met 20%  korting!!

Meer informatie www.probikesticker.nl.

j

sportmassagebergschenhoek

Mijn naam is John de Jong van Sportmassage Bergschenhoek. Uit eigen ervaring weet ik dat sportmassage een essentieel onderdeel is voor het herstel na intensieve lichamelijke belasting zoals mountainbiken.
Ik kijk er naar uit om de mountainbikers te masseren bij de MTB cup Zuid-Holland. De behandelingen vinden plaats op het terrein tussen de sporters in. De iets verhoogde spanning bij de mountainbikers, het uitwisselen van mijn ervaringen op de racefiets, mountainbike, baanfiets en kennis over het lichaam is precies de plaats waar ik mij thuis voel.
Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Na een training zitten de spieren vaak vol afvalstoffen, het lichaam moet hiervan herstellen en een ontspannende massage kan een goede bijdrage leveren aan het herstel.
 
Heb je vragen of kan ik je helpen voor- na of tijdens de wedstrijd die ben je van harte welkom.
Meer informatie www.sportmassagebergschenhoek.nl.