Partners van MTBcupZH

logo-bike-experts

Bike-Experts is de fietsenwinkel van Den Haag. Je kan er terecht voor je onderhoud, je onderdelen, kleding, accesoires, voeding, en nog veel meer. Belangrijkst is de sfeer, die is ongedwongen en persoonlijk. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor advies over en verkoop van iedere sportieve fiets! www.bike-x.nl , info@bike-x.nl.

MTBFUlogo mtbfunN.nl verzorgt clinics, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes op maat en op locatie. Jos Luijten is gediplomeerd NTFU fietssportinstructeur en hij kan u een geweldig leuke activiteit bieden. Een activiteit die naast leuk en gezellig ook nog eens leerzaam, veilig en sportief is. Hij kan naar de locatie van voorkeur komen met zijn trailer vol goed onderhouden fietsen. Echt een aanrader. informatie: info@mtbfun.nl.

Groenenboom-logoGroenenboom Transport, specialist in veelzijdigheid. Na meer dan 50 jaar actief te zijn in transport, weten we wat de markt vraagt. Een markt die continue in beweging is en waarin we altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Met een team van zeer ervaren mensen die op elkaar zijn ingespeeld en de zaak een warm hart toedragen, slagen wij er bijna altijd in onze opdrachtgevers een passende oplossing te bieden. Dat geldt voor het vervoer van zeecontainers maar ook voor het vervoer van machines, pompen, constructie- en bouwmaterialen, buiten profiel lading, enz.

safeman_logo

Als fietsliefhebbers horen we al regelmatig dat bij een wedstrijd of toertocht waardevolle fietsen worden gestolen, en nu is het zelfs op de landelijke radio en televisie onderwerp van afgunst en discussie. Afgelopen april nog werden bij de Amstel Gold Race meerdere fietsen gestolen. De Safeman is daarvoor de ideale oplossing. Het is een mooi, klein, licht, en degelijk slot dat de gelegenheidsdief op afstand moet houden, zodat jij je fiets met een gerust hart even kan achterlaten. Ideaal voor ons mountainbikers! De Safeman heeft een 4 mm dikke staalkabel daarmee onderscheidt hij zich van andere compacte sloten. Niet met een kniptangetje door te knippen dus! Als deelnemer en ook als bezoeker van MTBcupZH krijg je 10% korting op de aanschaf van je eigen Safeman! Gebruik kortingscode “SafemanSafe” en je korting wordt automatisch berekend.

logo_PBS

ProBikeSticker produceert en levert naamstickers van zeer hoge kwaliteit. Met naamstickers van ProBikeStickers ben je altijd herkenbaar en geef je je materiaal een persoonlijk tintje. Deze naamstickers zijn verkrijgbaar is vele vormen en maten, en ook custom is mogelijk! Aan het eind van het seizoen worden er stickersetje aangeboden als prijs voor het eindklassement!